ORI√čNTEREND GESPREK

Een geslaagd project begint met een goede samenwerking: een vertrouwensband en goede communicatie tussen de opdrachtgever en aannemer.
Daarom besteden wij al bij het eerste gesprek veel tijd aan overleg om te kunnen inventariseren wat u wilt en u te attenderen op de diverse mogelijkheden.

Na wat foto’s gemaakt te hebben van de huidige situatie kunnen wij aan de slag om een gedetailleerde vrijblijvende offerte voor u te verzorgen. Ook ’s avonds komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

OFFERTE

Aan de hand van de wensenlijst die wij met u hebben doorgesproken verzorgen
wij een passende offerte. Een offerte waarin duidelijk omschreven staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd voor het geoffreerde bedrag. Dit om onduidelijkheden en verrassingen achteraf te voorkomen.

Wij mogen regelmatig horen dat onze klanten een prettig gevoel overhouden aan onze werkwijze. Daar zijn wij zuinig op. Wij nemen de tijd voor uw wensen, denken mee over oplossingen en verbeteringen. Gedurende de realisatie van uw bouw, verbouw of onderhoud zorgt Damiatebouw ervoor dat u voortdurend op de hoogte bent zonder wisselende contactpersonen. Wij hanteren een nette werkwijze, werkvloer en laten de klant nooit in de rotzooi achter.